Απάντηση για το κείμενό του στο Facebook έδωσε σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Ο δικηγόρος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι:

«Εγώ έχω και μια ιδιότητα. Είμαι και δικηγόρος που ασχολείται με το ποινικό. Δεν το διαβάζουν όλο το κείμενο μερικοί. Όπως δεν έχω χλευάσει τον Κουφοντίνα, όπως δεν έχω χλευάσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο από τη στιγμή που είναι στη θέση του κατηγορουμένου, έτσι δεν θα το κάνω και για κανέναν. Και σε αυτό που διαβάσατε, απευθύνομαι στη βάση της Χρυσής Αυγής, σε αυτούς που την ψήφισαν ή δήλωναν ότι θα την ψήφιζαν γιατί η συντριπτική πλειοψηφία της ούτε 0,4% δεν έπαιρνε».

Και πρόσθετε: «Δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι υπάρχουν στην Ελλάδα 7, 8, 10, 12% νεοναζί. Είναι ανόητος και ανιστόρητος αν νομίζει αυτό το πράγμα και προσβάλλει το λαό. Αυτό που ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απαντάει με ένα τέτοιο μπαράζ προσπαθώντας να κάνει διαστρεβλώσεις, είναι ότι εμείς απευθυνόμαστε σε αυτή τη βάση, σε αυτούς τους μη ή ενδεχόμενους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και προσπαθούμε να τους πείσουμε. Ο λαός κάνει λάθη. Εδώ ψηφίσαμε κάποτε τον Γιώργο Παπανδρέου πιστεύοντας ότι τα λεφτά υπάρχουν».

Πάντως, σε μια αναφορά του Γιώργου Μπαλάφα για «σφαίρες» και γιατί χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη, ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε «δεν θα σας πάρω την άδεια».