Για τη Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε η Μαρία Ρεπούση. Η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ότι: «Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Η Δημοκρατία δέχεται μια απροκάλυπτη επίθεση που έφτασε στην κορύφωσή της τώρα αλλά είναι μια επίθεση που δέχεται τον τελευταίο χρόνο. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη δολοφονία. Έχουν προηγηθεί και άλλες δολοφονίες μεταναστών που δεν έφτασαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων», είπε.

Και τόνισε: «Φοβάμαι ότι τα πολιτικά κόμματα δεν είναι ικανά να αντιμετωπίσουν αυτή την επίθεση του νεοναζισμού. Αντί να έχουμε μία συνεργασία των κομμάτων για να αντιμετωπιστεί αυτή η επίθεση, ο καθένας προσπαθεί να βγάλει τα κομματικά του οφέλη από την αντιμετώπιση του φαινομένου. Αυτό πρέπει να το καυτηριάσουμε γιατί έτσι δεν θα πάμε μπροστά. Με αυτό τον τρόπο τροφοδοτούμε αυτή την νεοναζιστική πρόκληση κατά της Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί αλλά και να επιτεθεί».

Η κ. Ρεπούση ανέφερε ακόμη κάποια ερωτήματα σχετικά με την κρατική χρηματοδότηση και την προστασία των μελών της Χρ. Αυγής από αστυνομικούς και τόνισε ότι είναι υπέρ της έρευνας που ξεκίνησε ο Ν. Δένδιας.

«Πρέπει να σταματήσει η χρηματοδότηση και να αποσυρθούν οι αστυνομικοί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο το μόρφωμα και η ηγεσία του, αυτές οι αντιλήψεις υπάρχουν οριζόντια στην ελληνική κοινωνία».

Ανέφερε ακόμη ότι «Στο σχολείο δεν προλαβαίνουν ποτέ να διδάξουν στα παιδιά την ιστορία του ναζισμού».