Στην Κέρκυρα μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με το Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπύρο Σπύρου και τον υποψήφιο δήμαρχο Κερκυραίων, Γιάννη Τρεπεκλή. Στις 6.30 μ.μ. ο  Α. Σαμαράς θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς του νησιού.

Αναλυτικά σήμερα:
Στην Αθήνα βρίσκονται οι ελεγκτές από την Eurostat. Θα ελέγξουν το έλλειμμα του 2009. 
Με την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη θα συναντηθεί η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Στις 9:30 π.μ. επίσκεψη στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. Στις 11 π.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα μιλήσει με τους εργαζομένους στα ιδιωτικά συνεργεία. 
Στις 10:45 π.μ. συνάντηση του υπουργου Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, με τον ειδικό εισηγητή των Ηνωμένων Εθνών για Βασανιστήρια και κάθε άλλη βάναυση, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση ή τιμωρία, Manfred Nowak. 
Στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω ο δήμαρχος Γιώργος Κυρίτσης θα παρουσιάσει τη μελέτη με τίτλο: «Σχεδιασμός Διαδρομών Υ Υψηλού Ενδιαφέροντος». 
Στις 11:30 π.μ. στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας της Διαδικτυακής Τηλεόρασης του ΕΚ (Europarl TV) και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.  
Στις 12:30 μ.μ. ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας στο ΤΕΦΑΑ με θέμα: “Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Οι εκλογές για την Περιφέρεια και τους Δήμους”. Η παρουσίαση των θέσεων θα γίνει από τον Θοδωρή Λιάπη, υπεύθυνο του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ελληνικού με την “Λαϊκή Συσπείρωση”. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ακόμα ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Στις 6:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. επίσκεψη στον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου θα πραγματοποιήσει υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.
Στις 7 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στη Θέρμη και ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης. 
Στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Porto Palace, ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε συγκέντρωση γυναικών.