«Το 2011 με την συνταγή ΠΑΣΟΚ για την κρίση θα είναι η δυσκολότερη χρονιά μετά την δεκαετία του ΄40 για την Ελλάδα. Η ανεργία θα κτυπήσει όλα τα σπίτια, ο δε κίνδυνος συρράξεων θα απειλήσει σοβαρότατα την κοινωνική ειρήνη», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΛΑ.Ο.Σ.

Παράλληλα, σήμερα συνεδρίαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος υπό το Γ. Καρατζαφέρη, όπου ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. άσκησε έντονη κριτική στον ένα χρόνο της κυβερνητικής δράσης του ΠΑΣΟΚ. Η κριτική επίσης εστίασε και στα κενά που παρουσιάζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και καθορίστηκε η στρατηγική του Κόμματος για την επόμενη περίοδο.

Εξερχόμενος ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε ότι «η πορεία που ακολουθεί η κυβέρνηση στα οικονομικά είναι παντελώς λαθεμένη, επιταχύνει και μεγιστοποιεί την ύφεση. Οι δε προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για εξάλειψη του χρέους σε ένα χρόνο, είναι εντελώς ανεδαφικές. Χρήματα σαφώς υπάρχουν, απλώς ο κ. Παπανδρέου φοβήθηκε να τα διαχειριστεί και έβαλε τους κατόχους τους να τα αποσύρουν από την αγορά. Επιπλέον, το κόστος της διατήρησης τόσο μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών κοστίζει στη πατρίδα τεράστια ποσά, σε σημείο που να καθίσταται η κάθε προσπάθεια, η όποια προσπάθεια εξόδου από την οικονομική δυσπραγία, απολύτως αδύνατη».