Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ιορδάνη Τζαμτζή και του Παναγιώτη Σκουρλέτη. «Είστε μεγάλος προπαγανδιστής» αποκάλεσε τον συνάδελφό του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να του απαντήσει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι οι γνωστοί ψεύτες της Συγγρού. Μάλιστα, αναφέρθηκε στα «χαλκεία της Συγγρού», στις «μονταζιέρες» και τα ψέματα.

Ακολουθούν οι επίμαχοι διάλογοι

Τζαμτζής: Δεν έχει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ. Διαμαρτύρεται απλά και βεβαίως ωραιοποιεί τα πάντα και χαϊδεύει όλα τα αυτιά. Μας είπαν ότι έξι μήνες θα μείνουμε απλήρωτοι και βεβαίως άμα χρειαστεί και παραπάνω, θα το δουν.

Σκουρλέτης: Ψέματα. Είναι τα γνωστά της Συγγρού. Σας προκαλώ κ. Παπαδάκη να δώσετε τα «χαλκεία» της Συγγρού, «μονταζιέρες», «χαλκεία» της Συγγρού, ψέματα

Τζαμτζής: Εσείς τα γράφετε στο κομματικό σα όργανο

Σκουρλέτης: Εκτίθεστε. Τολμάτε και μιλάτε εσείς που καταργήσατε τον κατώτερο μισθό. Μας λέτε αυτά τα οποία κάνετε τρία χρόνια.

Τζαμτζής: Φωνάζετε για να μην ακουστεί αυτό που είπε.

Σκουρλέτης: Ποιο να μην ακουστεί; Σας προκαλώ. Υπάρχουν στο διαδίκτυο όλα της συνέντευξης. Είστε οι γνωστοί ψεύτες της Συγγρού, η ομάδα αλήθειας την οποία πληρώνετε για να κάνει βρώμικη δουλειά.

Τζαμτζής: Σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Είναι γνωστό ότι είστε μεγάλος προπαγανδιστής αλλά η αλήθεια είναι συγκεκριμένη. Όσο και να φωνάζετε, όσο και να χτυπιέστε, η αλήθεια είναι αυτή.