Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός του. Γύρω στις 08:30 με 09:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του (ο επονομαζόμενος «πρωινός καφές») όπου θα κουβεντιαστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθούν από τον ίδιο το Σάββατο.

Ακολούθως στις 11:30 θα έχει συνάντηση με τους 13 νέους Περιφερειάρχες της χώρας που προέκυψαν μετά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, με αφορμή την πρόσφατη ορκωμοσία και ανάληψη των καθηκόντων τους. Στο πλαίσιο της συζήτησης θα βρεθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες ανά την επικράτεια.

Δύο ώρες αργότερα, στις 13:30 ο κ. Μητσοτάκης θα δεχθεί στο γραφείο του τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα που ενθρονίστηκε στο Λονδίνο τέλη Ιουλίου, ενώ στις 17:00 το απόγευμα θα έχει συνάντηση πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, όπου θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις με έμφαση στα ενεργειακά ζητήματα.