Ανακοίνωση – απάντηση «στις γελοιότητες των κ.κ. βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσα, Κοντονή και Κωνσταντοπούλου, περί δήθεν χαλκευμένου non paper της Νέας Δημοκρατίας και στις απειλές εναντίον δημοσιογράφων», εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Η ΝΔ κατηγορεί τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «πρόλαβαν και φαντάστηκαν Νon paper και κυβερνητικά χαλκεία εντός του Κοινοβουλίου», υπογραμμίζοντας ότι «προσβάλλουν με αισχρά και γελοία ψεύδη κόμματα, θεσμούς, διαδικασίες, επαγγελματίες δημοσιογράφους, ως συνήθως».

Σημειώνεται ότι, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ, διέψευσαν κατηγορηματικά «τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν από Μέσα Ενημέρωσης» σχετικά με χθεσινούς διαλόγους, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συγγρού:

«Έτσι είναι η Ζωή και πώς να την αλλάξεις…

Την πρώτη κιόλας ημέρα συνεδριάσεως της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής για τον κ. Παπακωνσταντίνου, και μάλιστα με αντικείμενο διαδικαστικά ζητήματα, οι μετέχοντες σε αυτή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πρόλαβαν και φαντάστηκαν:

“Νon paper, κυβερνητικά χαλκεία εντός του Κοινοβουλίου, χειραγώγηση, αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση, συσκότιση, συγκάλυψη, κουτόχορτο, πλαστογράφους”….

Ισοπεδώνουν την αλήθεια, ως συνήθως.

Προσβάλλουν με αισχρά και γελοία ψεύδη κόμματα, θεσμούς, διαδικασίες, επαγγελματίες δημοσιογράφους, ως συνήθως.

Συκοφαντούν τους πάντες, ως συνήθως.

Αποδεικνύουν, δυστυχώς, ότι … έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, και πώς να τον αλλάξεις…!»