Στην Αθήνα θα βρίσκονται σήμερα οι εκπρόσωποι της τρόϊκας – Ε.Ε., Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, θα τους απασχολήσει η κατάρτιση του προϋπολογισμού και η υστέρηση φόρων.

Αναλυτικά σήμερα:

Επίσκεψη εκπροσώπων της τρόϊκας

Ξεκινά στο Οσλο η σύσκεψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας ΔΟΕ, με θέμα: «Οι προκλήσεις της Ανάπτυξης, Απασχόληση και Κοινωνική Συνοχή».

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στις 8 π.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας.

Στις 8:30 π.μ επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Νίκου Σοφιανού, στο 131ο Δημοτικό Σχολείο Κυψέλης.

Στις 9 π.μ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα παραστεί στον αγιασμό, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στο Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Στις 9:15 π.μ. επίσκεψη της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στο 20ό Γυμνάσιο Περιστερίου.

Στις 10:30 π.μ. επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.

Στις 11 π.μ . στο Οσλο, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γιάνς Στόλτεμπεργκ.

Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Δήμο Σκύδρας και ομιλία σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.
 
Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι-Ανθρώπινη Πόλη» και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.