Στοχευμένη επίθεση από συγκεκριμένο πολιτικό «βλέπει» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πίσω από την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του για την υπόθεση απευθείας αναθέσεων σε τουριστικά γραφεία της μεταφοράς των μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης.

«Είναι άραγε τυχαίο ότι τα δημοσιεύματα περί παραπομπής του Π. Ψωμιάδη σε δίκη είδαν το φως της δημοσιότητας 5 χρόνια μετά την σχετική καταγγελία και την ώρα που ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έπαιρνε το χρίσμα από το κόμμα του; Όλοι γνωρίζουν ποιος πολιτικός κρύβεται πίσω από αυτήν την ενέργεια. Το έργο το έχουμε ξαναδεί τις παραμονές των εκλογών και το 2002 και το 2006, όμως τα προβλήματα των πολιτών δεν λύνονται στις δικαστικές αίθουσες αλλά με πολιτικό διάλογο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Στο βωμό των προεκλογικών εντυπώσεων, συνεχίζει, δεν διστάζουν κάποιοι να εμπλέξουν και χιλιάδες μαθητές, οι οποίοι δεν θα έχουν μέσα μεταφοράς για να πάνε στα σχολεία τους από την ερχόμενη Δευτέρα.