Πιθανότατα σήμερα ή αύριο η ΝΔ θα ανακοινώσει την σύνθεση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος απαντώντας έτσι και στα σενάρια περί μικρής ή μεγαλύτερης αναβολής των εκλογών.

Στην εκλογική επιτροπή θα μετέχουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ κ. Δήμας και Αβραμόπουλος ο εκπρόσωπος τύπου Γ. Μιχελάκης, ο γραμματέας της ΝΔ Α. Λυκουρέτσος ο γραμματέας προγράμματος κ. Ευρ. Στυλιανίδης, ο γραμμάτεας Πολιτικού σχεδιασμού κ. Μ. Χαρακόπουλος ο γεν. διευθυντής της ΝΔ και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Σαμαρά, ο Β. Μειμαράκης που επιστρατεύτηκε λόγω εκλογών και οι στενοί σύμβουλοι του Α. Σαμαρά κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης, Δ. Σταμάτης, Γ. Μουρούτης, Γ. Τσιμογιάννης.

Επίσης θα συμμετάσχουν στελέχη του οργανωτικού βραχίωνα της ΝΔ. Στην ΝΔ μιλούν για κλειδωμένη ημερομηνία εκλογών στις 6 Μαΐου που σημαίνει ότι η Βουλή κλείνει την Μ. Τρίτη και οι εκλογές προκηρύσσονται την Μ. Τετάρτη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο άλλωστε ο Α. Σαμαράς ξεκινά επίσημα την προεκλογική εκστρατεία με συγκέντρωση και περιοδεία στη Δ. Αττική.