Μέχρι τέλους εβδομάδας αναμένεται η σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ καθώς η πρόταση του Κ. Σκανδαλίδη για έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και εκλογή προέδρου της, ώστε να μην ξαναέρθει το ΠΑΣΟΚ στη θέση που βρέθηκε χθες όπου ο κάθε βουλευτής σε μία κρίσιμη ψηφοφορία έκανε ότι ήθελε (άλλος ψήφιζε όχι, άλλος ναι, άλλος παρών κ.ο.κ.) φέρνει τον Γ. Παπανδρέου προ των ευθυνών του. Η εκλογή προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας γίνεται με δύο τρόπους.

Ή αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ή οι βουλευτές μαζεύουν τις υπογραφές που χρειάζονται και ζητούν εκείνοι τη σύγκλησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την πρόταση Σκανδαλίδη, ένας μεγάλος αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα περιμένει την απάντηση του Γ. Παπανδρέου (έλεγαν πριν από λίγο ότι δεν ήξεραν αν έχει γυρίσει από την Κόστα Ρίκα από την οποία δεν έστειλε καν επιστολική ψήφο στη χθεσινή ψηφοφορία!) και αν αυτή δεν υπάρξει θα ξεκινήσουν τη συλλογή υπογραφών έτσι ώστε η σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ για εκλογή προέδρου της, να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.