O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί αύριο στις 13:15 με εκπροσώπους της Τρόικας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στις 8 και μισή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο ετήσιο οικονομικό συνέδριο «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας» που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψή του στο Ισραήλ και, όπως είπε, ο Αντώνης Σαμαράς, «διαπίστωσα, για μια ακόμη φορά, ότι υπάρχει μεγάλη προθυμία από όλους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών. Ο δρόμος έχει ανοίξει. Με σωστή δουλειά, μπορεί να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή πρωθυπουργό και Υπουργό στρατηγικών Υποθέσεων Moshe Ya’alon, επισκέφτηκε το Ισραηλινό Κοινοβούλιο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σώματος Reuven Rivlin και την Αρχηγό της αντιπολίτευσης κα Tzipi Livni.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Shimon Peres και παρακάθισε σε δείπνο εργασίας με ισραηλινούς επιχειρηματίες από όλους τους τομείς.