Το λιμάνι του Κατακόλου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νομό Ηλείας.

Σε δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ολοκλήρωση έργων για την ενίσχυση του τουρισμού και της κρουαζιέρας, ανέφερε ότι «το λιμάνι του Κατακόλου κερδίζει κάθε μέρα το στοίχημα του ανταγωνισμού».

Όπως πρόσθεσε, «αυτό δεν έγινε στην τύχη, αλλά οφείλεται σε συγκεκριμένο σχεδιασμό, σε σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε υλοποίηση έγκαιρη και σωστή, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος».

Στην συνέχεια, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «το λιμάνι του Κατακόλου ενώνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που υπάρχουν, του πολιτισμού, του τουρισμού, αλλά και του αγροτοδιατροφικού τομέα» και -όπως σημείωσε- «αυτά τα χαρακτηριστικά μας δείχνουν ως πιλότος, πώς πρέπει να δουλέψουμε σε όλη την Ελλάδα, για να πυροδοτήσουμε την ανάπτυξη στοχευμένα και να βγούμε επιτέλους από την κρίση».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο της Αυτοδιοίκησης και όπως είπε «μπορεί να αποτελέσει ένα μοχλό γι’ αυτή την ανάπτυξη και αξίζει να την εμπιστευτούμε ακόμα περισσότερο».