«Άκρως απογοητευτική» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έγινε χθες στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών.

Ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Real FM, απάντησε, μεταξύ άλλων, στο ερώτημα τι θετικό προέκυψε από τη χθεσινή συζήτηση: «Θεωρώ ότι η χθεσινή συζήτηση καταρχήν, όσον αφορά τη διαφημισθείσα τοποθέτηση του πρωθυπουργού που υποτίθεται ότι θα είχε αποκαλύψεις κ.λπ. ήταν άκρως απογοητευτική. Όπως επίσης θεωρώ, με εξαίρεση σε μεγάλο βαθμό την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος με σοβαρότητα τοποθετήθηκε επί του συνόλου του πολιτικού προβλήματος της χώρας και όχι μόνο επί της συζήτησης, δεν προσέφερε πολλά η χθεσινή κουβέντα στην ελληνική κοινωνία».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι εγώ αυτό το οποίο κρατώ είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης ορθά στο τέλος της ομιλίας του κατέληξε στο ζητούμενο. Ποιο είναι το ζητούμενο; Η χώρα πρέπει να αλλάξει κυβέρνηση και εφόσον η κυβέρνηση αυτή δεν θέλει να διευκολύνει στην ανάγκη πρέπει να πάμε σε εκλογές».