Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί σήμερα το πρωί στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

Στο Γκντάνσκ της Πολωνίας βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος συμμετέχει στο άτυπο συμβούλιο υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στις 9:15 στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus αρχίζουν οι εργασίες του 8ου Ετησίου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου της Ερευνητικής Μονάδας της Νομικής Επιστήμης του Αθηναϊκού Ινστιστούτου Εκπαίδευσης και Ερευνας (ΑΘΙΝΕΕ) με θέμα τη Νομική Ερευνα.

Στις 9:30 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου του ανεξάρτητου συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» Γιάννη Δημαρά και συνάντηση με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη, Διονύση Ψωμιάδη, παρουσία του περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στις 12:10 φτάνει στην Κύπρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Στις 19:00 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου περιφερειακή συνεδιάσκεψη του βορείου τομέα της Β’ Εκλογικής περιφέρειας Αθηνών της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ομιλητές θα είναι ο βουλευτής και πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Δαμιανός. Συντονιστής: Παναγιώτης Γεωργόπουλος. Μία ώρα αργότερα η περιφερειακή συνδιάσκεψη στελεχών του νοτίου τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών της Δημοκρατικής Συμμαχίας με ομιλητές τους: Γιάννη Οικονόμου, γραμματέα της Κ.Ε., Αλεξάνδρα Πάλλη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Συντονιστής: Μιχάλης Γαζής.