Στην επίσκεψη της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση:

«Ο ερχομός της Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ θυμίζει ερχομό “ασθενοφόρου”. Πολύ καλύτερο, ασφαλώς, από το να ερχόταν μια “νεκροφόρα”».

Ο κύριος Αϊβαλιώτης αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για την οργάνωση του κράτους λέγοντας: «Εάν χρειάζεται κάποιο δημοψήφισμα είναι να αποφανθεί ο λαός τι πιστεύει για την οργάνωση του μυαλού τους».

Αναφερόμενος στο ζήτημα χρέους και τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, δήλωσε:  «Πρέπει να συνειδητοποιήσουν κάποιοι στην Ευρώπη ότι αν πτωχεύσει μια Πολιτεία των ΗΠΑ π.χ η Νότιος Καρολίνα, αυτό θα επηρεάσει την εικόνα όλης της χώρας. Τα παιχνίδια συμβιβασμού των “νάνων” της Ευρώπης δεν πρέπει να τα πληρώσει η Ελλάδα».

Ο κ. Αϊβαλιώτης σχολίασε και τις δηλώσεις  του Μπαράκ Ομπάμα περί Ελλάδας και Πορτογαλίας, λέγοντας:  «Θα συστήναμε στον κ. Ομπάμα αν θέλει παραδείγματα προς αποφυγήν να παραπέμπει στην χώρα καταγωγής του».