Συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή, συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το υπουργικό συμβούλιο. Στη ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνονται τα σχέδια νόμου για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, καθώς και το θέμα της πλήρωσης κενών θέσεων δικαστικών λειτουργών.

Στις 18:00 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του κόμματος, προκειμένου οι βουλευτές -μέλη του να ενημερωθούν από τον υπουργό, Κώστα Σκανδαλίδη, για το νομοσχέδιο σχετικά με τους γεωργικούς συνεταιρισμούς.

Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων προχωρά σήμερα το ελληνικό δημόσιο συνολικού ποσού 1.250 εκατ. ευρώ, λήξης 13 Ιανουαρίου 2012.

Τα Παλαιστινιακά Εδάφη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έπειτα από πρόσκλησητου προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς. Στις 12:45 οι δύο πρόεδροι θα έχουν κατ[ ιδίαν συνάντηση  ενώ στις 21:30 ο κ. Παπούλιας θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Αρχίζει σήμερα το πρόγραμμα των θαλάσσιων περιηγήσεων και επισκέψεων στη νησίδα της Σούδας στην Κρήτη. Το πρόγραμμα όπως διαμορφώθηκε σε συνεργασία με τα τουριστικά γραφεία, αφορά δρομολόγια που θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη.