Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου στην Ελλάδα, ύψους 12 δισ. ευρώ.

Στις 18:00 στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, εκδήλωση με θέμα την εκτόξευση του διαστημοπλοίου «Ατλαντίς». Σε απευθείας σύνδεση με την NASA, στο Θόλο του πλανηταρίου η αρχή του τέλους μίας διαστημικής ιστορίας που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 1981. Πρόκειται για την εκτόξευση του διαστημοπλοίου «Ατλαντίς» το οποίο θα είναι το τελευταίο διαστημικό λεωφορείο που θα εκτοξευτεί στο διάστημα από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA).

Την ίδια ώρα στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του ξενοδοχείου Divani Palace, ημερίδα-φόρουμ πολιτών στη Λάρισα με θέμα: «Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ΚΑΠ στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης» διοργανώνει το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας και του Ινστιτούτου Βιώσιμης Ανάπτυξης A-Cert.

Στις 22:00 κλείνει το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου μεταξύ των σταθμών ομόνοιας και Πειραιά λόγω εργασιών.

Αρχίζει σήμερα στην παραλία του Σχοινιά, στο ΚΑΡΑΒΙ Sports Club, το 2ο Masters του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volley Juniors.