Στο προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος με τίτλο «Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate;», απάντησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. Άμεση ήταν και η απάντηση του κ.Καμμένου στα όσα ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Στη συνέντευξή του, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε το σποτάκι των ΑΝ.ΕΛ., σημειώνοντας: «Δεν έχω ιδέα τι εννοεί ο κ. Καμμένος. Γι΄ αυτό μόλις φύγω από εδώ λέω να πάω από τα γραφεία του. Να του πω “φέρε ρε Πάνο το χαρτάκι να δω κι εγώ τι λέει”. Φαντάζομαι θα είχε μεγάλη πλάκα μόλις με δουν στα γραφεία τους».

«Για να μην ανησυχεί άλλο ο Βαγγέλης σε λίγο ανοίγω το χαρτί που ξέχασε…», ήταν η λακωνική απάντηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ.

Σημειώνεται πως στο σποτ, ο κ. Καμμένος κάθεται στο γραφείο του και παρακολουθεί την τηλεμαχία των Τσίπρα-Μεϊμαράκη, όταν κάποιος τον διακόπτει και του αφήνει ένα τσαλακωμένο χαρτί στο γραφείο του και του λέει: «Αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλη στο debate».

Και εκεί που είναι έτοιμος να το ανοίξει, το βίντεο ολοκληρώνεται. Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί πρώτο από μια σειρά προεκλογικών σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.