Πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση χαρακτήρισε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την σημερινή τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών, κυρίων Τσίπρα-Μεϊμαράκη, μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στον Ενικό, ενώ συμπλήρωσε πως το θέμα του ύψους και του σκηνοθέτη έδειξε ποιος ήταν ο νικητής.

Κάνοντας την αποτίμηση της σημερινής πολιτικής τηλεμαχίας ο κ. Καμμένος καταλόγισε στον κ. Μεϊμαράκη ότι έχασε την ψυχραιμία του κι έχασε το παιχνίδι. «Όταν ειπώθηκε το όνομα Παπασταύρου από την μεριά του Τσίπρα, ο κ. Μεϊμαράκης έχασε το παιχνίδι, κι άρχισε να χρησιμοποιεί ύφος στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει» τόνισε ενώ συμπλήρωσε πως παρόλο που ερωτηθείς ο κ. Μειμαράκης, ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία διδάχτηκε από τα λάθη της είδαμε ότι δεν άλλαξε τα μέλη που ο κ. Σαμαράς έβαλε, και αναφέρομαι στους ακροδεξιούς, κ. Βορίδη, κ.Γεωργιάδη και κ. Πλεύρη. Επίσης είδαμε πως δεν έβγαλε τον Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διώκεται σε αντίθεση με τον Χαϊκάλη που εμείς τον βγάλαμε χωρίς να διώκεται».

Άστοχη χαρακτήρισε και την από μέρους κ. Μεϊμαράκη υποστήριξη στον κ. Βέμπερ, ο οποίος δεν τα έβαλε με τον κ. Τσίπρα αλλά με την ίδια την Ελλάδα.

Ερωτηθείς ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε πως σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κερδίσει την εκλογική μάχη ο ίδιος δεν πρόκειται να συμπράξει μαζί της.  «Δεν είναι θέμα πολιτικής καταγωγής, αλλά δεν μπορώ την διαφθορά και την διαπλοκή. Εγώ με Βορίδη, Γεωργιάδη κλπ δεν μπορώ να συνυπάρξω» αιτιολόγησε ο κ. Καμμένος.

Επίσης ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στον κ. Φαλτσιανή, τονίζοντας τις δηλώσεις του πρώτου πως «τα προηγούμενα χρόνια δεν ερωτήθηκε από κανέναν έλληνα πολιτικό τις λεπτομέρειες της λίστας Λαγκάρντ» Τέλος ο κ. Καμμένος τόνισε για άλλη μια φορά την δυνατότητα συνύπαρξης με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευκαιρία που δίνουν αυτές οι εκλογές «να μην υπάρξει μια ακόμα φορά κυβέρνηση συγκάλυψης».