Στις 9:30 αρχίζει ημερίδα στο υπουργείο Παιδείας με τίτλο «Ορίζοντας την Ποιότητα στην Εκπαίδευση και στη Διά Βίου Μάθηση». Τις εργασίες θα ανοίξει η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου ενώ θα μιλήσουν επίσης η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά και η υφυπουργός Παιδείας  Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Στις 10:00 συνεδριάζει η ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης της προανακριτικής επιτροπής για την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στις 10:00 αρχίζει το συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μετά την έναρξη των εργασιών θα ακολουθήσει ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση προγράμματος και προτεραιοτήτων της πολωνικής προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Στις 11:00 στο υπουργείο Εσωτερικών, συνάντηση του υπουργού Χάρη Καστανίδη με τους 13 περιφερειάρχες. Θα συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον νέο θεσμό μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Στις 12 :00 στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνάντηση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Λευτέρη Οικονόμου.

Στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας και τους γενικούς γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Σήμερα στο Ναύπλιο διεξάγεται ο 52ος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας.

Στην Ουκρανία βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης εργασίας.