Σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αυτόν της άκρας Αριστεράς, εντοπίζει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης τα χθεσινά επεισόδια στην Κέρκυρα ,όπου βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι. «Δεν ήταν γιαγιάδες και παππούδες. Ήταν από έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αυτόν της άκρας Αριστεράς» τονίζει σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.

O βουλευτής του ΛΑΟΣ χαρακτηρίζει παραβατικές τις συμπεριφορές των Αγανακτισμένων που περιλαμβάνουν πέτρες, μπουκάλια, μούτζες και φτύσιμο. «Όλο αυτό έχει ένα πραγματικό υπόβαθρο που συνδέεται με την εξ αντικειμένου παραδοχή της χρεοκοπίας του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος. Από εκεί και πέρα, αν είναι δημοκρατικό δικαίωμα του πολίτη να μουντζώνει ή να φτύνει ή να πετάει πέτρες και μπουκάλια, να σπάει βιτρίνες και να πετάει μολότοφ, μπαίνουμε σε παραβατικές συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία» επισημαίνει.

Όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να φλερτάρει με τη Ν.Δ. τις απορρίπτει κατηγορηματικά. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα ούτε από την πλευρά της Ν.Δ. ούτε από τη δική μου» τονίζει.