Στις 12:00 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο. Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδό Καλλιρρόης.

Στις 13:30 ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα παρευρεθεί στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων ΟΤΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Από τις 17:30 έως τις 21:00 διοργανώνεται στο πάρκο Δρακοπούλου, στο πλαίσιο της εβδομάδας περιβάλλοντος και εθελοντισμού, στην 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, εκδήλωση με τον εμπορικό Σύλλογο και με τίτλο «Αλυσίδα, για τον εορτασμό της ημέρας περιβάλλοντος. Θα μοιραστούν 300 γλαστράκια με χώμα και σπόρους αρωματικών φυτών στα παιδιά.

Στις 18:00 το 6° Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ «Οι Προηγμένες Υποδομές Επικοινωνιών ως Θεμέλιο για την Ψηφιακή Ατζέντα της Ευρώπης». Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρωθυπουργός, η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα Neelie Kroes και ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας.

Στις 20:00 η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Δυτικών Συνοικιών Πειραιά στη πλατεία Λαού στο Κερατσίνι.