Στις 10:00 η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη θα συναντηθεί με το προεδρείο του Συνδέσμου Εταιρειών Ενημέρωσης και Διαπραγμάτευσης Απαιτήσεων. Στις 16:00 η υπουργός θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητικής Πληροφορικής (ΠΑΕΠ).

Στις 11:00 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για την απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων.

Στις 11:30 συνεδριάζει η διυπουργική επιτροπή για τη σύσταση, την κατάργηση, την αναδιάρθρωση και τη μετατροπή υπηρεσιών, συμβουλίων, επιτρόπων και φορέων του δημόσιου φορέα. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου

Την ίδια ώρα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ. Τα μέλη του θα ενημερωθούν από τον Ν. Κακλαμάνη για θέματα αυτοδιοικητικής επικαιρότητας.

Στις 12:00 ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της τράπεζας της Ελλάδος όπου θα γίνει παρουσίαση της Έκθεσης με θέμα: «Οι περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα».

Στις 19:00 η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει στο Γκάζι ημερίδα με θέμα «Αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων με άξονα τις λαϊκές ανάγκες, όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα».