Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει στις 10 σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Συνάντηση με την τρόικα θα έχει σήμερα η Νέα Δημοκρατία

Στις 11:00 ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου θα ενημερώσει τους πολιτικούς συντάκτες για το ιδρυτικό συνέδριο του κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Μαΐου στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Στις 12:00 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί έντεκα νέους πρέσβεις.

Στις 17:00 στο Παρίσι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα παρέμβει στη σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης σε συζήτηση με θέμα: «Riding the storm – lessons from the Leaders». Στη συνέχεια, θα παρακαθίσει σε δείπνο το οποίο παρατίθεται προς τιμήν των συμμετεχόντων ηγετών, υπουργών και εκπροσώπων διακυβερνητικών οργανισμών.

Στις 19:30 στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ η παρουσίαση του βιβλίου του Αναστάσιου Μ. Κωτσιόπουλου με τίτλο: «Η αρχιτεκτονική σε περίοδο κρίσης» από τις Εκδόσεις Νεφέλη. Το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα, θα σχολιάσουν οι καθηγητές: Αντρέας Γιακουμακάτος, Θανάσης Καΐσης, Αλέξανδρος Λαγόπουλος και Δημήτρης Φατούρος.

Στις 20:00 στην οικία Αγγελου και Λητώς Κατακουζηνού η παρουσίαση του βιβλίου της Μαίρης-Γαλάνη Κρητικού: «Αίγινα/Τα πρόσωπα-οι τόποι-οι μνήμες».