Στις 11:00 στην Αμφίπολη, συνάντηση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη με εκπροσώπους τοπικών φορέων για θέματα αναπτυξιακών υποδομών. Στις 12:30 ο κ. Μαγκριώτης θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Διοίκηση Σερρών.

Στις 11:00 συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, σχετικά με τις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις των σχολείων από το υπουργείο Παιδείας.

Επίσης στις 11:00 στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών.

Στις 13:30 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Στις 15:00 στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Περιφερειακής Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, για το νομοσχέδιο «Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις». Ακολουθεί στις 18:00 συνεδρίαση του ΚΤΕ Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το νομοσχέδιο που αφορά τις μεταμοσχεύσεις και την δωρεά οργάνων.

Στην Αρμενία βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της Κ.Σ. του ΟΑΣΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, όπου πραγματοποιεί έως τις 11 Μαΐου επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του κοινοβουλίου της χώρας. Στην Αρμενία ο κ. Ευθυμίου, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, τον υπουργό Εξωτερικών, την αρμενική αντιπροσωπεία στην Κ.Σ. του ΟΑΣΕ, καθώς και με εκπροσώπους κομμάτων και Μ.Κ.Ο. Επίσης, θα επισκεφθεί το γραφείο του ΟΑΣΕ στο Ερεβάν.

Συνεδριάζει σήμερα στη Νάουσα σε τακτική συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό την προεδρία του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη.