Κρίσιμη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών ταμείων θα έχουν σήμερα οι φαρμακοποιοί της Αττικής για το θέμα των οφειλών. Οι φαρμακοποιοί έχουν διακόψει τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους τεσσάρων ταμείων καθώς, όπως λένε, δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί τα χρέη.

Από σήμερα αρχίζει η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Χωρίς ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα μείνει η Αθήνα από τις 12 έως τις 4μ καθώς οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ προχωρούν σε στάση εργασίας.

Στις 12:30 στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του υπουργείου Παιδείας, χαιρετισμός της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Φώφης Γεννηματά, στην έναρξη της ανοιχτής συζήτησης του «Δικτύου για την Πρόληψη και της Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά». Η ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς βία».

Στις 14:00 στα γραφεία τουΤεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας συνάντηση του προεδρείου της ΔΕ του ΤΕΕ και του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν το σχέδιο της κυβέρνησης για περαιτέρω αποκρατικοποίηση της εταιρείας και γενικότερα οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας.