Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς με στάσεις εργασίας. Ακινητοποιημένα θα μείνουν από τις 11 έως τις 3 τα τρόλεϊ και οι συρμοί του τραμ ενώ έως τις 3:30 δεν θα κυκλοφορούν τα λεωφορεία. Προηγήθηκε το πρωί στάση στο μετρό και τον ΗΣΑΠ που έληξε όμως στις 8.

Σε κινητοποιήσεις παραμένουν και οι γιατροί, του ΙΚΑ, των νοσοκομείων και ιδιώτες. Στη μία το μεσημέρι παραχωρούν συνέντευξη Τύπου οι γιατροί του ΙΚΑ .

Στις 10:00 στην αίθουσα σεμιναρίων του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων προγραμματίζεται η πρώτη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για τη μετάβαση στην Επίγεια Ψηφιακή Ευρυεκπομπή.

Στις 12:00 η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος συναντάται με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.

Την ίδια ώρα, κλιμάκιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής, τους Γιάννη Δημαρά, Βασίλη Οικονόμου και Στάθη Παναγούλη, θα επισκεφθούν το πρώην Δημαρχείο Κερατέας, στον Δήμο Λαυρεωτικής.

Στις 13:00 οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (εκτός της Αθήνας) διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο για το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων.

Απόψε στις 8 το βράδυ, η Μικτή Δημοτική Χορωδία του δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Σταύρου Μπερή θα δώσει συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο.