Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Οικογένεια, συγγενείς φίλοι, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης εκπρόσωποι αρχών και φορέων είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, μετά την κηδεία,  πραγματοποιήθηκε πομπή, ώστε ο εκλιπών να περάσει για τελευταία φορά από το Δημαρχείο.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος καθώς επίσης, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Δημήτρης Μάντζος Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Χριστίδης, η πρώην Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, o  Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐα, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μπάκας, ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, o Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, o Aντιπεριφερειάρχης Π. Σακελλαρόπουλος κ.α.

Το φέρετρό του ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και με το επαναστατικό λάβαρο του Ανδρέα Λόντου, που αποτελεί το επίσημο σύμβολο του Δήμου Αιγιαλείας

Νωρίτερα η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.