«Έχω προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον κύριο Ραγκούση καθώς έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου», είπε η βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τη μεγάλη πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 αρχικά ανέφερε ότι «έχουμε διαφορετικών ταχυτήτων υποψηφιότητες» αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε ο καθένας από τους υποψήφιους να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

«Θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο και κυβερνητικό. Δεν τον θέλουμε ουρά της Αριστεράς ή ουρά του ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Παράλληλα, η Θ. Τζάκρη ανέφερε πως: «δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που ο Στέφανος Κασσελάκης να μην έχει ένα σαφέστατο προβάδισμα».

Εάν δεν εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε πως θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που εικάζει ότι θα κάνει και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επιπλέον, τόνισε ότι «βλέπει» τοξικές συμπεριφορές προς τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι: «νομίζω ότι καθημερινά «κοντράρονται» για το ποιος θα κάνει την πιο καυστική δήλωση για τον κύριο Κασσελάκη».

Πρέπει το επόμενο διάστημα να αγωνιστούμε μεταξύ μας, με ευ αγωνίζεσθε «χωρίς ζαβολιές», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων προέδρων.

Σε ό,τι αφορά την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Ραγκούση, δήλωσε πως: «έχω προσφύγει στην δικαιοσύνη για τον κύριο Ραγκούση καθώς έθιγε την τιμή και την υπόληψή μου».

Τέλος, ανέφερε πως πιστεύει ότι μετά το Κεντρικό Συνέδριο, θα εξομαλυνθεί η κατάσταση και θα καταδειχθεί η απρέπεια που έγινε σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.