Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε σήμερα η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, όπου είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

«Με την ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του, η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής, εσωστρέφειας και διχασμού. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος».

Ακόμη, χαρακτήρισε επικίνδυνες για τη Δημοκρατία τις εκφράσεις του κου Κασσελάκη περί κουκουλοφόρων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τις αποφάσεις του, προχωράμε σε εκλογές. Έχουμε πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Νίκο Παππά, που έδωσε χθες μία εξαιρετική συνέντευξη Τύπου και απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι με απόλυτη σαφήνεια».

Όσον αφορά για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε: «Είναι δυνατόν ο κος Κασσελάκης να μη σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής; Υπάρχουν εξουσίες που δεν ελέγχονται σε δημοκρατικά κόμματα; Δεν πρέπει να μιλήσει επιτέλους η βάση;».

«Ο Κασσελάκης όταν εξελέγη είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, είπε ότι εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σέβεται το καταστατικό. Ένα χρόνο μετά απέδειξε ότι τίποτα από αυτά τα τρία είναι ικανός να φέρει εις πέρας».

«Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη»

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δήλωσε ακόμη πως είχε στοχοποιηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Υπήρχαν διαρροές από το γραφείο Τύπου του Κασσελάλη για στοχοποιήσεις, δικής μου και άλλων στελεχών, του Χρήστου Σπίρτζη και της Όλγας Γεροβασίλη, που είχαμε διαφορετική προσέγγιση».

«Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying και απειλές, κι εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά τα αφήναμε και πηγαίναμε παρακάτω. Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας».

«Από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας».

Τέλος, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι αλλαγές που είχε προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγούσαν στη διάλυση του κόμματος.