Αιχμές για την οικονομική διαχείριση επί των ημερών του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει με αναρτήσεις του ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελος Τσέκερης.

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Δώστε στη δημοσιότητα προσλήψεις και μισθούς του τελευταίου 11μήνου και βλέπουμε μετά ποιος ξανακατεβαίνει για πρόεδρος. Ά, και αντικείμενο. Για να δούμε ποιοι ασχολήθηκαν με τον αγώνα ενάντια στη Δεξιά και ποιοι με τις μπογιές πλοίων».

🍄 Δώστε στην δημοσιότητα προσλήψεις και μισθούς του τελευταίου 11μηνου και βλέπουμε μετά ποιος ξανακατεβαίνει για…

Posted by Angelos Tsekeris on Thursday, September 12, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στην επίθεση που επιχείρησε πριν μερικούς μήνες κατά του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα, μίλησε για «χάος» που παρέλαβε στα οικονομικά του κόμματος, ενώ επανειλημμένα έχει μιλήσει για τη δυσχερή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται το κόμμα, που, άλλωστε, όλο το καλοκαίρι άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους των κομματικών μέσων.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Άγγελος Τσέκερης έγραφε: «Μην ακούσετε κομματικό μισθο 2900 τον μήνα, αμέσως να βγάλετε τα αριστερόμετρα να δικάσετε. Αμάν πια με την ιδεολογική σας καθαρότητα, κουράσατε».

Μην ακούσετε κομματικό μισθο 2900 το μήνα, αμέσως να βγάλετε τα αριστερόμετρα να δικάσετε. Αμάν πια με την ιδεολογική σας καθαρότητα, κουράσατε.

Posted by Angelos Tsekeris on Wednesday, September 11, 2024