Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» θα λύσει χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις των σχολείων, τόνισε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 η κυρία Συρεγγέλα σημείωσε ότι κύριος φορέας υλοποίησης του προγράμματος θα είναι η ανώνυμη εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές» του Ελληνικού Δημοσίου και πως στην προσπάθεια θα συμβάλλει και η ιδιωτική πρωτοβουλία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «συνεργαζόμαστε όλοι, ώστε τα παιδιά μας να έχουν αξιοπρεπή σχολεία».

Τέλος, η γραμματέας της ΝΔ αναφέρθηκε και στη νέα δημόσια ψηφιακή πλατφόρμα erga.gov.gr λέγοντας πως, μέσω αυτής οι πολίτες μπορούν να δουν τι έχει υλοποιηθεί ή σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα έργα στις Περιφέρειες, τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους.

«Εμείς δεν μιλάμε με θεωρίες» δήλωσε εμφατικά η κυρία Συρεγγέλα και πρόσθεσε: «Εμείς κάνουμε πράξεις, είμαστε πάντα πάνω από το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε. Αυτό που θα πούμε, αυτό θα κάνουμε».