Μια ανάρτηση με σκληρούς χαρακτηρισμούς και χωρίς αποδέκτη αλλά με σαφή υπονοούμενα που «φωτογραφίζουν» ενδεχομένως τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας.

«Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα: Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο; Με φοβούνται κότα μου; Η κότα απάντησε: δεν σε φοβούνται. Απλά βρωμάς και σε σιχαίνονται» γράφει ο κ. Κουρέτας.

Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα : Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο ; Με φοβούνται κότα μου ;Η κότα απάντησε : δεν σε φοβούνται . Απλά βρωμας και σε συχαινονται.

Posted by Dimitris Kouretas on Wednesday, September 4, 2024

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες ξεκίνησε με αφορμή τους τόνους νεκρών ψαριών στον Παγασητικό και τις ευθύνες που αναζητούνται για την οικολογική καταστροφή και τις επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Νωρίτερα, ο κ. Κουρέτας κατέθεσε μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου, κατηγορώντας τον για τρία αδικήματα: απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «Μόλις μ’ ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα. Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ’ όλη τη χώρα».

Μόλις μ ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα.Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ' όλη τη χώρα..

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 4, 2024