Νέες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως έχει αποφασίσει τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από το κόμμα. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση της κ. Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για λόγους διαφάνειας.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα για την κυρία Λινού, με εντολή Κασσελάκη, σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξηγήσεις που έδωσε η κ. Λινού για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα που ερευνούσε την υπόθεσή της.

Πρόκειται για μια κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία εκτιμάται πως ρίχνει γέφυρες προς τον Παύλο Πολάκη, με τον οποίο η κ. Λινού είναι σε κόντρα.

Σημειώνεται πως η Αθηνά Λινού χθες έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη, καλώντας να ανακαλέσει τα όσα έχει πει κατά καιρούς, με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης τέθηκε εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από λεκτική επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη πριν από μερικές εβδομάδες. Τότε, η κ. Λινού είχε καταδικάσει τη συμπεριφορά του πρώην υπουργού.

Ο κ. Πολάκης, ο οποίος παρότι ανεξάρτητος βουλευτής παραμένει μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε στη συνέχεια διαρκώς την κ. Λινού για αδιαφανή λειτουργία του Ινστιτούτου Prolepsis.

Εκείνη, πάλι, είχε αναφέρει σε ανάρτησή της πως παρέδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη «459 σελίδες με όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν», γιατί «κάθε έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος». Οι 459 σελίδες που παρέδωσε η κ. Λινού στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, όπως φαίνεται, δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η αποπομπή της από την ΚΟ του κόμματος.

Η ανάρτηση Πολάκη μετά τις πληροφορίες για διαγραφή Λινού: Απλά δικαίωση

Μια ανάρτησή του στα social media έκαανε ο Παύλος Πολάκης μετά τις πληροφορίες για επικείμενη διαγραφή της Αθηνάς Λινού.

«Τι να πω τώρα… ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! (και μάθημα σε αυτούς που νόμισαν πως βρήκαν την ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου… εντός και εκτός…).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Τι να πω τωρα….ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου ……

Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, August 28, 2024