Για την εικόνα του εθνικού συστήματος υγείας που όπως τόνισε είναι καλύτερη σήμερα, σε σχέση με τα προηγούμενα 10 χρόνια, μίλησε το πρωί της Τρίτης 27/8 σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Επισημαίνοντας ότι τα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη θα διαθέτει τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων, χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «τοξικό φαινόμενο».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 102FM της ΕΡΤ3 ο υπουργός Υγείας αναγνώρισε, ωστόσο, τις ελλείψεις που υπάρχουν στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τις δομές. Βασικός στόχος του στο υπουργείο, όπως είπε, είναι να μειωθεί ο χρόνος αναμονής των ασθενών στα επείγοντα.

«Στα επόμενα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει τα δύο μεγαλύτερα και καλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων», δήλωσε ο υπουργός υγείας αναφερόμενος στο νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο, για το οποίο σημείωσε πως προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, και στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο θα παραδοθεί τον Δεκέμβριο του 2027.

Εστιάζοντας στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε: «Αφού καλλιέργησαν το μίσος και τη χυδαιότητα, τώρα θυμήθηκαν ότι τα τρολ τους κυνηγάνε», ενώ χαρακτήρισε τραμπούκο τον Παύλο Πολάκη και έναν άνθρωπο με πολύ κακούς τρόπους.

«Είναι ένα τοξικό φαινόμενο ο κ. Πολάκης», σημείωσε κλείνοντας.