Μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες στην Κυπαρισσία, ο Μιχάλης Κατρίνης έστειλε το μήνυμα της επιστροφής της αξιοπιστίας στην πολιτική αλλά και τη μετάβαση από ένα Αθηνοκεντρικό Κράτος σε ένα μοντέλο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ο κ. Κατρίνης, μιλώντας με τους πολίτες της Κυπαρισσίας, επισήμανε ότι το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης καταδεικνύεται με τον τρόπο που αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαλύτερα και αναγκαία έργα υποδομής για την περιοχή, όπως είναι η κατασκευή του οδικού άξονα Πύργου-Καλό Νερό-Τσακώνα.

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση μοίρασε υποσχέσεις λίγο πριν τις εκλογές, έκανε και μία σύσκεψη «για τα μάτια του κόσμου» και έκτοτε εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού και αναπτυξιακού έργου για την περιοχή.

κατρινης

«Το Αθηνοκεντρικό Κράτος, με τη συμπεριφορά του αλλά και τις επιλογές του, δε νοιάζεται για την ελληνική περιφέρεια.

Ουσιαστικά, η ελληνική επαρχία έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα της. Η έννοια της περιφερειακής ανάπτυξης είναι άγνωστη έως ανύπαρκτη για κάποιους.

Αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει. Αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα η μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο περιφερειακής ανάπτυξης που θα δώσει νέα πνοή και ελπίδα στην ελληνική επαρχία.

Παράλληλα ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε και στη διαρκή υποβάθμιση και τις μεγάλες ελλείψεις του νοσοκομείου της Κυπαρισσίας.

κατρινης

Στην επικοινωνία του με τους πολίτες, ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνδέονται με την προοπτική δημιουργίας μιας μεγάλης Παράταξης και όχι με την αλλαγή Προέδρου σε ένα μικρομεσαίο κόμμα.

Η Μεγάλη Παράταξη, το μεγάλο κόμμα εξουσίας, η ενότητα και η συσπείρωση όλων των δημιουργικών και προοδευτικών δυνάμεων της χώρας είναι καθολική απαίτηση των πολιτών.

Και ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για τη δημιουργία της Μεγάλης Παράταξης που θα απαλλάξει τη χώρα από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».