Αρκετά συχνά δίνει το παρών στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Αν και δεν είναι μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας, φροντίζει να πηγαίνει στο γραφείο που διατηρεί στο κοινοβουλευτικό μέγαρο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ενίοτε εκεί πραγματοποιεί και κάποια από τα ραντεβού του. Σήμερα ο κ. Κασσελάκης πήγε στη Βουλή μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ, προκειμένου να ξεναγήσουν στους χώρους του επονομαζόμενου «ναού της Δημοκρατίας», αμερικανούς καλεσμένους τους

Μάλιστα επισκέφθηκε και την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών εξηγώντας τους ότι στον συγκεκριμένο χώρο εργάζονται οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις δραστηριότητες του νομοθετικού Σώματος. «Θα βαρεθείτε να με βλέπετε» είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στους εκπροσώπους του Τύπου.

Να σημειωθεί πως αν και αρχικά δεν ήταν γνωστό ποιοι ήταν οι καλεσμένοι του κ. Κασσελάκη, ακολούθως πηγές από την Κουμουνδούρου ανέφεραν πως πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη του παγκόσμιου κολοσσού Meta, του αμερικανικού κολοσσού δηλαδή που εδρεύει στην Καλιφόρνια και κατέχει το Facebook. Μάλιστα ένας εκ των επισκεπτών ήταν και ο κ. John Allen Thomas, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.