Μόλις τέσσερις μέρες μετά τις Ευρωεκλογές 2024, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη Βουλή, προκειμένου να συνομιλήσει με την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Σύμφωνα με το «One», κατά τη διάρκεια της νέας του ομιλίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έμελλε να έχει ένα μικρό απρόοπτο με το ποτήρι νερού που βρισκόταν στο πλάι του.

«Η περηφάνεια μας πρέπει να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Τα παιδιά μας, οι παππούδες μας, το περιβάλλον, η ασφάλεια μας, αυτά πρέπει να είναι σε πρώτη μοίρα. Απλά πράγματα λοιπόν. Ο κόσμος μας παρακολουθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης, για να… πάρει σβάρνα με το δεξί του χέρι, κατά λάθος, το ποτήρι με το νερό που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του.

Εύλογα, δε, η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που βρισκόταν στα έδρανα «λύθηκε στα γέλια», ενώ ο πρόεδρός της έδειξε να έχει άμεσα αντανακλαστικά και διάθεση να αυτοσαρκαστεί για το εν λόγω ατυχές συμβάν. «Σωκράτη, μου έκανες γούρι εδώ, ε;», τόνισε αρχικά, απευθυνόμενος στον αρχηγό της κοινοβουλευτικής του ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο.

«Όταν λέω ότι ο κόσμος μας παρακολουθεί όλους, το εννοούσα κυριολεκτικά τώρα! Αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε γελώντας ο Στέφανος Κασσελάκης, για να δώσει συνέχεια στην ομιλία του, υπογραμμίζοντας πως «ο κόσμος, όντως, μας παρακολουθεί όλους».