Στις 11π.μ. ο  Γιώργος Παπανδρέου, θα έχει συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Avigdor Lieberman.

Αναλυτικά σήμερα:

11:00: Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ), Philip Cordery, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος

12:00: Παρουσίαση του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης προστίμων από τον υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ντίνο Ρόβλια.

12:30: Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα έχει συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

13:00: Συνάντηση της υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό στο ΥΠΕΚΑ.

17:00: Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα έχει συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών, Michel Barnier, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, ο κ. Barnier θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Καστανιδη και την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

17:00: Συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του, να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

19:00: Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα μιλήσει στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου “Μεταρρυθμίσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση: αντλώντας τα αναγκαία διδάγματα από την κρίση”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

20:30: Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, θα συμμετάσχει, ως ομιλητής, στην παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Αριστοτελίας Πελώνη “Ιδεολογία κατά Ρεαλισμού: Η Αμερικανική Πολιτική απέναντι στην Ελλάδα, 1963-1976” (Εκδόσεις POLIS), στο βιβλιοπωλείο “Ιανός”.