Πλήρη ενημέρωση επί διήμερο θα παρέχει ο εισηγητής του επικείμενου νομοσχεδίου, Άκης Σκέρτσος για την ισότητα στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, εξηγώντας αναλυτικά το πλαίσιο όπως το περιέγραψε ο πρωθυπουργός χθες σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με email που εστάλη από τη γραμματεία της ΚΟ της πλειοψηφίας, οι βουλευτές καλούνται το διήμερο 15/16 στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, προκειμένου να ενημερωθούν για την κυβερνητική πρωτοβουλία.

Στα «σεμινάρια» θα παραβρεθούν εναλλάξ οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και η γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Μαρία Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα θα μοιραστεί στα δύο, προκειμένου να δοθεί χρόνος να λυθούν ενδεχόμενες απορίες και να απαντηθούν ερωτήματα, καθώς εκτιμάται ότι εάν οι βουλευτές είναι πλήρως ενημερωμένοι ακόμη και αν διαφωνούν τώρα δύναται να μεταστρέψουν την άποψή τους και να υπερψηφίσουν.