Τι συμβαίνει πια με τον Στέφανο Κασσελάκη; Ποια είναι τα πιο δυνατά επικοινωνιακά στοιχεία του και τι έγινε και όλοι μιλούν για αυτόν μέσα σε 20 μόλις ημέρες. «Έκανε κάτι ξεχωριστό και τράβηξε τα βλέμματα» εξηγεί ο επικοινωνιολόγος Ορέστης Καρυπής και συμπληρώνει: «Είναι ένας συνδυασμός πράγματων αυτό που έκανε».

Μιλώντας την Πέμπτη (21/9) στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» ο Ορέστης Καρυπής είπε: «Αυτό που ξεχώρισε σε εκείνον είναι ότι δεν έχουμε δει κάποιον πολιτικό που να είναι έτσι, να κυκλοφορεί με βερμούδα, να μιλάει για την σεξουαλική του επιλογή, να τοποθετείται με ευθύτητα».

«Το βασικό προσόν είναι ότι είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο»

«Νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά που φέρνουν μία επικοινωνιακή επιτυχία είναι πολλά. Όλη η ομάδα του, η τακτική του, οι επιλογές του έχουν τραβήξει τα βλέμματα των δημοσιογράφων. Η ομάδα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει αυτή την επιτυχία επικοινωνιακά και να περάσει και πολιτικά μηνύματα. Προσπαθεί να επικοινωνήσει την πολιτική με τον δικό του τρόπο. Το να μην έχει εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις είναι στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τακτικής. Ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο που δεν έχει τριβή με τα πολιτικά, πρέπει να είναι φειδωλός σε τέτοιες περιπτώσεις. Στην παρούσα φάση καλό είναι να μην δικάσουμε ένα πρόσωπο», συμπλήρωσε ο κ. Καρυπής.

«Το βασικό προσόν είναι ότι είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο. Σε κοιτάζει ευθεία και το βασικό ατού του είναι ότι δεν έχει κάποιο μεμπτό σημείο. Ο επαγγελματισμός του δείχνει ότι θέλει να το εξελίξει σ αυτό το project που έχει αναλάβει πολιτικά», υπογράμμισε ο επικοινωνιολόγος.

«Φάνηκε ότι σε ερωτήσεις δεν υπήρχαν οι κατάλληλες απαντήσεις. Αυτό καλύφθηκε και η ομάδα του στηρίχθηκε στην προβολή πτυχών που μπορούν να στηρίξουν μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως έχει επικοινωνιακό χάρισμα, αλλά δεν πιστεύω ότι μπόρεσε να το στηρίξει όλο αυτό μόνος του, γι΄αυτό πιστεύω ότι έχει ομάδα» είπε κλείνοντας ο κ. Καρυπής.