Στο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία (11/6) εστίασε ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος «τάχθηκε» με την πλευρά των «τρικολόρ». Ο μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η γαλλική ομάδα θα κάνει τα «λιοντάρια» να υποφέρουν, αφού οι απώλειες της Αγγλίας μπορούν να της στοιχίσουν.

«Έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές τη Γαλλία στην τηλεόραση και πιστεύω πως η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει την Αγγλία να “υποφέρει”. Οι Γάλλοι έχουν βελτιωθεί κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Λοράν Μπλαν και ο συνδυασμός των Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Γιοάν Καμπαγιέ είναι εξαιρετικά επικίνδυνος», δήλωσε ο 28χρονος των «μπλαουγκράνα» για να προσθέσει:

«Μερικούς μήνες πριν διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου, αλλά πλέον πιστεύω πως η Γαλλία είναι καλύτερη από την Αγγλία. Τα “τρία λιοντάρια” έχουν αλλάξει προπονητή και σύστημα. Επίσης, υπέστησαν σημαντικές απώλειες, οι οποίες θα τους κοστίσουν στον αγώνα κόντρα στην Γαλλία. Σημαντικότερη θα είναι η απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος θα λείψει τόσο στην προσπάθεια για την επίτευξη του γκολ όσο και στη δουλειά που κάνει στο γήπεδο».

Ο άσος της εθνικής Ισπανίας τόνισε πως υπό διαφορετικές συνθήκες και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να περάσουν στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά το μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι καθοριστικό:

«Υπό φυσιολογικές συνθήκες τόσο η Αγγλία όσο και η Γαλλία θα περνούσαν στα προημιτελικά .Αλλά το ματς μεταξύ τους είναι αυτό που θα κρίνει και την πορεία του ομίλου».

Πηγή: sport-fm.gr