Ανοικτός στο ενδεχόμενο αλλαγών σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην εθνική ομάδα της Κροατίας στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Euro 2012 την προσεχή Κυριακή (10/6), εμφανίστηκε ο προπονητής της Ιρλανδίας, Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο χθεσινό (4/6) φιλικό προετοιμασίας με την Ουγγαρία (0-0) και παραδέχτηκε ότι ίσως αλλάξει το 4-4-2, τοποθετώντας έναν ακόμη παίκτη στο κέντρο.

«Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον δύο. Ο τερματοφύλακάς μας ήταν αυτός που μας έσωσε», τόνισε αρχικά, αναφερόμενος στον Σέι Γκίβεν.

«Η Ουγγαρία έπαιξε πολύ καλά και γρήγορα. Όταν αντιμετωπίζουμε μία ομάδα σαν αυτή ξέρω ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου επί του θέματος ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης με την Κροατία. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Αν θα θυσιάσουμε έναν επιθετικό, διαφορετικά πρέπει με κάποιο τρόπο να αλλάξει η όλη κατάσταση. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή στο κέντρο», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr