Με την τύχη τα έχει βάλει ο Στίβεν Τζέραρντ μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς που «χτύπησαν» την εθνική Αγγλίας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πολύπειρο μέσο, ήταν ο τραυματισμός του Γκάρι Κέιχιλ στη φιλική αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Βέλγιο.

Μετά τους Τζον Ρούντι, Γκάρεθ Μπάρι και Φρανκ Λάμπαρντ, η απώλεια του αμυντικού της Τσέλσι έρχεται ως ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για τους Άγγλους, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Τζέραρντ:

«Είναι τεράστια η απώλεια του Γκάρι. Οι εμφανίσεις του με την Τσέλσι τους τελευταίους έξι μήνες και ιδιαίτερα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν ήταν… κολοσσιαίες. Τον χρειαζόμασταν, είμαι πολύ θυμωμένος γιατί λίγες μέρες πριν από μια μεγάλη διοργάνωση χάσαμε ορισμένους από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες».

Πάντως ο αρχηγός της Λίβερπουλ, δεν κατηγορεί τον Μέρτενς που ήταν αυτός που έσπρωξε τον Κέιχιλ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χτυπήσει στον ώμο του Τζο Χαρτ και να σπάσει το σαγόνι του:

«Αυτό είναι το τίμημα όταν δίνεις τέτοια παιχνίδια προετοιμασίας. Δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στο παιδί, προσπαθούσε να σκοράρει και προφανώς παρασύρθηκε. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Γκάρι».

Εξάλλου για το ίδιο θέμα έχει ήδη απολογηθεί… η πέτρα του σκανδάλου, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι αισθάνεται απαίσια που ο Κέιχιλ θα χάσει το Euro εξαιτίας του.

Πηγή: sport-fm.gr