Στο μυαλό του Γιοακίμ Λεβ αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο πρώτος αγώνας του Euro με την Πορτογαλία και το ενδεχόμενο ήττας δεν το σκέφτεται καν.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας δηλώνει πως αυτό το Euro θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πως δεν θεωρεί κατώτερη καμία ομάδα.

«Είχα αρκετό χρόνο να σκεφτώ όλα τα πιθανά σενάρια σχετικά με τη διοργάνωση. Σε αυτό το σημείο, όμως, το μόνο που με απασχολεί είναι το ματς με την Πορτογαλία», ήταν τα λόγια του 52χρονου προπονητή των «πάντσερ» για να συνεχίσει:

«Δεν σκέφτομαι καν την πιθανότητα της ήττας. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Αυτό, βέβαια, δεν εγγυάται πως θα κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ο Λεβ τόνισε πως δεν πρόκειται να υποτιμήσει καμία ομάδα και ότι δεν στέκεται σε μεμονωμένους παίκτες, αλλά αποδίδει την ποιότητα στο σύνολο της κάθε ομάδας:

«Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Και οι υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης είναι αρκετά ποιοτικές. Ωστόσο, ο κόσμος δεν πρέπει να θεωρεί πως η Ολλανδία είναι ανώτερη, γιατί έχει παίκτες όπως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Γουέσλι Σνάιντερ και ο Άριεν Ρόμπεν. η Πορτογαλία έχει “αστέρια” όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πέπε, ενώ η Ισπανία έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Τσάβι και ο Αντρές Ινιέστα. Επομένως, θα ήταν χαζό να σκεφτόμαστε πως είναι λιγότερο ποιοτικοί από την Γερμανία».

Πηγή: sport-fm.gr