Η ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη προβάλλεται στους κινηματογράφους, ενώ αναμένει την απόφαση του 51ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου διαγωνίζεται μαζί με την ταινία «Άπνοια» του Άρη Μπαφαλούκα και άλλες 15 ξένες ταινίες.

Η νεαρή ηρωίδα της ταινίας ζει στον οικισμό που είχε κατασκευάσει στην παραλία του Διστόμου η εταιρεία διυλιστηρίων της Πεσινέ  για τους εργαζόμενους της.

«Ο 20ος αιώνας ήταν υπερτιμημένος και δεν λυπάμαι καθόλου που τον αφήνω. Σ’ αφήνω στα χέρια ενός νέου αιώνα, χωρίς να σ΄έχω μάθει τίποτε», λεει με πίκρα ο πρωταγωνιστής του Attenberg ( Βαγγέλης Μουρίκης), στην κόρη του (Αριάν Λαμπέντ, η οποία απέσπασε α΄βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας).

Η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη έχει στο ενεργητικό την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία «Η διαρκής αναχώρηση της Πέτρα Γκόινγκ», γυρισμένη σε εννέα πόλεις του κόσμου και με πολλές διακρίσεις. Ήταν συνιδρύτρια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ Cinematexas στο Όστιν, σκηνοθέτησε τις προβολές και το βίντεο της τελετής έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών 2004 στην Αθήνα και τις animation προβολές μεγάλης κλιμακας στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακροπολης. Ηταν επίσης συμπαραγωγός στην ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος ερμηνεύει βασικό ρόλο στο Attenberg.