Το 2ο Enduro Meeting ολοκληρώθηκε με θετικά μηνύματα από όλους. Τους 366 έφτασαν οι επίσημα δηλωμένοι συμμετέχοντες, ενώ 50 ακόμη προστέθηκαν «εμβόλιμα» την τελευταία στιγμή.

Κοντά 100 ήταν οι εκθέτες και οργανωτές, εκατοντάδες ακόμη οι επισκέπτες, με μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, ακόμη και ποδήλατα σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή.

Η διαδρομή του event περιλάμβανε 70 «εντουράδικα» χιλιόμετρα στη Νότια Αττική, με Pro & Hobby περάσματα και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Ιδανικό τερέν χωρίς ίχνος σκόνης ή λάσπης, γέμισαν οδηγική ευχαρίστηση μικρούς και μεγάλους, από 16 έως και 70 ετών!

Στο camp της παραλίας της Αναβύσσου είχε στηθεί bazaar, έκθεση νέων enduro μοντέλων, με ρούχα και αξεσουάρ, Free Trial Show, αφίσες και αυτόγραφα, μουσική-Karaoke, «ψήσιμο» στην παραλία και καλό κρασί. Εκεί οι πρωταγωνιστές του Trial Show, Λευτέρης Καρέτσος, Λευτέρης Πίππος και Δημήτρης Ζουγανέλης έδωσαν ένα μοναδικό θέαμα ασκήσεων ισορροπίας σε τεχνητά εμπόδια.

Αναβάτες κάθε επιπέδου έδωσαν το «παρών», από τον πολυπρωταθλητή με το νέο μοντέλο του 2014, έως τον πιτσιρικά ερασιτέχνη που ξεκινά τα πρώτα του δειλά βήματα στο χώμα. Και από το «μπαμπά με το γιο», μέχρι τον παλιό βετεράνο με το αερόψυκτο DT 125…

Ένας λαμπρός ήλιος με φόντο μια απίθανη παραλία, κι ένας καιρός που αποζημίωσε άπαντες -ειδικά όσους ταξίδεψαν από μακριά, Μήλο, Γρεβενά, Τρίκαλα, Πάτρα, Κεφαλλονιά, Τρίπολη, Καλαμπάκα, Πάρο-, πλαισίωσαν το Enduro Meeting που στόχο έχει πια να γίνει ετήσιος θεσμός.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις διάφορες πτυχές του event…