Η κρίση στον γάμο του Λουκιανού με τη Μάρθα δεν λέει να περάσει στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, «Ταμπού», την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 23:20.

Ο Λουκιανός αδιαφορεί για τις συνέπειες της παραίτησής του και προσπαθεί να πείσει τη Μάρθα να μην προχωρήσει στο διαζύγιο. Οι υποψίες της Αγλαΐας για το κατά πόσο ο Σταύρος της είναι πιστός, διαλύονται. Ο Ζήσης κάνει έρωτα με την Πέρσα.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του «Ταμπού»:

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου (Επεισόδιο 29): Η υποβολή της παραίτησης του Λουκιανού στο Πανεπιστήμιο, θορυβεί τα αδέρφια του που δεν συμφωνούν καθόλου με αυτή την απόφαση. Εκείνον όμως, το μόνο που τον νοιάζει είναι η αμετακίνητη απόφαση της Μάρθας για διαζύγιο. Κάνει μια ακόμα προσπάθεια να της εξηγήσει τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γαβριήλ που πάει να τη βρει, όμως η Μάρθα δεν ακούει κανέναν και τίποτα. Στο μεταξύ, η Αγλαΐα εξακολουθεί να παρακολουθεί τον Σταύρο στην προσπάθειά της να διαπιστώσει αν την απατάει. Όταν θα τον δει να βγαίνει με τον Νάσο, κάθε της υποψία θα σβήσει.

Κι ενώ Ελισάβετ και Γαβριήλ κάνουν μια εκδρομή στο Πάπιγκο και ζουν τον έρωτά τους, ο Νεκτάριος με ύπουλα μέσα προετοιμάζει την εκδίκησή του. Η Κατερίνα ανακρίνει σκληρά τον
Χρυσόστομο και τον στριμώχνει πολύ σε σχέση με τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον. Η Πέρσα επισκέπτεται την καφετέρια που δουλεύει ο Ζήσης και μεθάει. Εκείνος τη γυρίζει σπίτι της και κάνουν έρωτα.