Η πανούργα ηγουμένη Κατσάμπα, κατά κόσμον Τζένη Διαγούπη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για όσα «τρελά» συμβαίνουν στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Στη σειρά βλέπουμε τις καλόγριες ντυμένες στα φούξια «είμαστε διαφορετικές καλόγριες, είμαστε καλόγριες του ονείρου. Δεν είμαστε αμαρτωλές», θα πει η Τζένη. Πρόκειται για παρωδία της σειράς «Μαύρο ρόδο» την οποία παρακολουθούσε και όταν της προτάθηκε ο ρόλος κατάλαβε ότι θα υποδυόταν εκείνη την ηγουμένη.

Με τον Σώτο Πούλο τι συμβαίνει, αλήθεια; «Δεν είμαστε ερωτευμένοι, έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον», λέει.

Όσο για την αδελφή Κατσάμπα «έχει ένα πολύ αμαρτωλό και ένοχο παρελθόν, που θα δούμε στην πορεία. Έχουμε δει ότι είχαν θάψει την πεθερά της Αλέξις στο δάσος και κλέψανε και έναν σκελετό από την αρχαιολογική ανασκαφή».

Η αδελφή Τζαβάρα, που υποδύεται η Άννα Κουρή, θα επιστρέψει στην πραγματικότητα; «Θα δούμε, προσπαθεί να μάθει ελληνικά καθώς έχει πάθει αμνησία και μιλά μόνο γαλλικά».  

«Η σάτιρα πρέπει να υπάρχει, έχει αλλάξει η εποχή πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Δεν πρέπει να βάλουμε τη σάτιρα στην άκρη. Για εμένα η σάτιρα είναι πολιτική, όχι να σχολιάζεις τον δίπλα σου, το πώς είναι ένας άνθρωπος», θα πει για τη σάτιρα.

Όσο για το #metoo στο θέατρο «έκανε καλό γιατί βγήκαν προς τα έξω κάποια πράγματα, η κοινωνία μίλησε λίγο παραπάνω».  

Δεν παρέλειψαν, φυσικά, να μιλήσουν και για τις αναφορές που γίνονται στην Κατερίνα Καινούργιου μέσα στη σειρά και στα θαύματα που κάνει η Αγία Καλέντουλα, με την Τζένη να λέει χαρακτηριστικά «είσαι ηρωίδα μας στη σειρά, αν γίνει δεύτερος κύκλος να σε βάλουμε να κάνεις κάτι».